The Visian ICL™ Vision Correction Procedure

Visian ICL
Φαντάσου τη δυνατότητα να θεωρείς την όραση χωρίς γυαλιά ή φακούς επαφής δεδομένη. Ο Visian ICL™ μπορεί να σου προσφέρει αυτή τη δυνατότητα.

Ποιότητα Όρασης

Ο Visian ICL™ προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα όρασης. Δύο μοναδικά του χαρακτηριστικά συμβάλλουν στην πολύ καλή του απόδοση. Πρώτο το υλικό κατασκευής του: το Collamer είναι ένα ειδικό, μαλακό βιο-συμβατό υλικό με εξαιρετική καθαρότητα που δεν αλλοιώνεται στο χρόνο. Δεύτερο το γεγονός ότι τοποθετείται στο εσωτερικό του ματιού ακριβώς μπροστά από τον κανονικό μας φακό δημιουργώντας τις λιγότερες παρεμβολές.

Ασφάλεια

Ο Visian ICL™ τοποθετείται στο μάτι από τον οφθαλμίατρο με μία ελάχιστη παρακέντηση. Ο φακός ξεδιπλώνεται στο εσωτερικό και η θέση του είναι μεταξύ της ίριδας και του κρυσταλοειδούς φακού. Εκεί παραμένει για πάντα. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 15 λεπτά και η διαφορά γίνεται άμεσα αντιληπτή.

Αναστρέψιμος

Ο Visian ICL™ δεν επηρεάζει με την παρουσία του τις δομές του ματιού. Αν χρειαστεί για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να αφαιρεθεί όσο εύκολα τοποθετήθηκε.

Αόρατος και μη ανιχνεύσιμος

Ο Visian ICL™ δεν φαίνεται με γυμνό μάτι. Μόνο η βελτίωση της όρασης υπενθυμίζει μία πραγματικά σύγχρονη επέμβαση.


Ιδανικός για ένα μεγάλο φάσμα διορθώσεων.

Υψηλά διαθλαστικά σφάλματα: Ο οποιοσδήποτε μπορεί να επωφεληθεί των ιδιοτήτων του Visian ICL™. Ιδιαίτερα χρήσιμος όμως φαίνεται σε όσους για πάσχουν από πολύ υψηλή μυωπία.

Λεπτός κερατοειδής: Ο κερατοειδής είναι το διαφανές πρόσθιο τμήμα του ματιού. Ο Visian ICL™ δεν επηρεάζει καθόλου τον κερατοειδή επομένως μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις που το πάχος του είναι πολύ λεπτό.

Ξηροφθαλμία: Ο Visian ICL™ δεν προκαλεί ξηροφθαλμία.

Συμβουλευτείτε τον οφθαλμίατρό σας για τα πλεονεκτήματα του Visian ICL™


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Visian ICL™?

  1. Απόδοση – Παρέχει εξαιρετική ποιότητα όρασης με προβλέψιμα και σταθερά αποτελέσματα.
  2. Ευκολία – Εισέρχεται από μία ελάχιστη τομή και παραμένει αόρατος από τον ίδιο και τους άλλους. Δεν απαιτεί καμία συντήρηση
  3. Προσαρμοστικότητα – Έχει την δυνατότητα να διορθώνει μεγάλο εύρος μυωπιών και μπορεί να αφαιρεθεί αν χρειαστεί.
  4. Βιοσυμβατότητα — Collamer, ένα εξαιρετικό υλικό που προσφέρει ασύγκριτη βιοσυμβατότητα.
  5. Ασφάλεια – Ασφαλής, δοκιμασμένη τεχνική οικεία με τον χειρουργό οφθαλμίατρο.

VIDEO


15 Λεπτά που θα αλλάξουν την ζωή σας.

Πρώτα μία μικροσκοπική οπή δημιουργείται με ειδικό εργαλείο στο όριο μεταξύ του διάφανου και του άσπρου τμήματος του ματιόυ. Έπειτα μία ουσία τύπου gel εισέρχεται στο εσωτερικό του ματιού. Τέλος ο Visian ICL™ εισέρχεται στο μάτι και τοποθετείται στη θέση του. Το gel αφαιρείται από το μάτι και αυτό ήταν. Η επέμβαση διαρκεί λιγότερο από 15 λεπτά και δεν χρειάζεται ούτε ράμματα, ούτε νοσηλεία, ούτε ιδιαίτερη φροντίδα. Είστε έτοιμοι για τον καινούργιο σας εαυτό;

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι δοκιμασμένη η μέθοδος ICL;

Ο Visian ICL είναι διαθέσιμος στη διεθνή αγορά για περισσοτερα από 15 χρόνια. Σήμερα πάνω από 500,000 φακοί έχουν τοποθετηθεί με την ικανοποιήση των ασθενών σε σχετικές μελέτες να ξεπερνάει το 99%.

Ποιος είναι κατάλληλος υποψήφιος για ICL;

Οποιοσδήποτε αναζητά απεξάρτηση από τα γυαλιά του είναι υποψήφιος για ICL ακόμη και όσοι έχουν ιδιαίτερα υψηλή μυωπία ή ειδικές απαιτήσεις. Λεπτομερής οφθαλμολογική εξέταση καθορίζει την καταλληλότητα ή μη σε παθήσεις όπως ιρίτιδα, γλαύκωμα ή διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια.

Που τοποθετείται ο Visian ICL;

Ο πιστοποιημένος οφθαλμίατρος θα τοποθετήσει τον Visian ICL μέσω μιας μικροσκοπικής τομής ακριβώς πίσω από την ίριδα και μπροστά από τον φακό του ματιού όπου παραμένει δια βίου.

Η διαδικασία πονάει;

Όχι. Οι περισσοτεροι ασθενείς αναφέρουν πως ήταν ιδιαίτερα άνετοι κατά την διαδικασια. Κάποιοι αναφέρουν πως είχαν ελάχιστες ενοχλήσεις.

Από τι υλικό είναι φτιαγμένος Visian ICL;

O Visian ICL είναι φτιαγμένος από προηγμένο βιοσυνθετικό υλικό που ονομάζεται Collamer και έχει υψηλή περιεκτκότητα σε κολλαγόνο. Το υλικό αυτό δεν προκαλεί καμία αντίδραση ή αλλεργία λόγω της ειδικής του σύνθεσης.

Τι συμβαίνει αν η μυωπία μου αλλάξει αφού έχει τοποθετηθεί ο Visian ICL;

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του Visian ICL είναι ότι προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Αν για κάποιο λόγο η μυωπία αλλάξει μετά την τοποθέτηση του τότε θα μπορούσε να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί με άλλον. Επίσης με δεδομένη την καταλληλότητα εύκολα θα μπορούσε να συνδυαστεί με μία συμπληρωματική laser διαθλαστική επέμβαση.

Ο Visian ICL είναι ορατό στους άλλους;

Όχι. Η θέση του πίσω από την ίριδα τον κάνει αόρατο σε όλους.

Θα αισθάνομαι τον Visian ICL στο μάτι μου;

Όχι. Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που του επιτρέπει να μένει στη θέση του χωρίς να αλληλεπιδρά καθόλου με τις δομές του ματιού. Το μόνο που αντιλαμβάνεστε είναι η καθαρή σας όραση.